Mellem Kyst og Land netværket i Skallerup Klit

2019-01-17T11:55:34+00:0030. maj 2007|Ledelse og kommunikation|

Dagens netværksmøde indledtes med, at deltagerne præsenterede aktuelle nyheder, der på mange måder var rene solskinshistorier, selv om Niels Bro nok vil kalde dette udsagn for en overfortolkning.

 

Inge Reenberg præsenterede nyt katalog, og jeg har allerede fået fru Lilly til at finde forestillinger, vi skal tilmeldes. Jan fik solgt ideen om digitalt print i små oplag med stor kvalitet. Jesper fortalte lidt om byrådsmøder transmitteret i TV, hvor alle netop har kunnet opleve debatten om Hirtshals kommunes kassebeholdning eller mangel på samme.

 

Niels har efter 20 år ved NOVI sagt farvel og vil prøve at stå på egne ben dog stabiliseret af fruens indtægt. Så er der nogen, der har en spændende virksomhed til salg, har vi manden, der har lysten til at investere (dog ikke for dyrt). Jeanette, der styrer økonomien hos EUC, kunne fortælle om regneark, budgetter m.v. og om forskellen på en handelsskole og en teknisk skole.

 

Endelig fik vi en forelæsning af Lisbeth Reinbacher, der fortalte om at producere i Vietnam. Vi fik en opsang gående på, at L&Sa/Signal Textiles er meget mere end nationalflag og vimpler, idet hun også leverer indendørsbannere, specielt designede gardiner, vægdekorationer, skillevægge, loftskulisser, paraplyer, håndklæder, puder, togaer m.v. Og som noget helt nyt for undertegnede kan hun også levere flexible digitale print i form af butiksdekorationer, dekorationer på messestande, displays, stilladsindpakning, facadereklamer, logoflag, pallesvøb og meget mere. Hendes nye adresse er Læsøvej 1, 9800 Hjørring.

 

Oven på disse spændende indlæg afsluttede jeg dagen med lidt snak om, hvorledes man udvikler et forretningsgrundlag og skaffer sig en særpræget kompetence. Et emne vi vil berøre mange gange, når vi nu til august starter på en lang serie om oplevelsesøkonomi, hvor Aalborg Universitet kommer med indlæg fra de forskellige fakulteter (Hum., Samf., Ing., Natur og Sundhed). Vi vil derefter forsøge at overføre disse teoretiske indlæg til vores egen hverdag. Men herom senere.