Projekt Tordenskjolds Relief

2007-05-07T00:00:00+00:007. maj 2007|Kaj og familien|

På et bestyrelsesmøde i Tordenskjoldsfonden i september 2003 drøftede man en forskønnelse af flådestationens sydvestlige hjørne, således at besøgende kunne møde flådestationen på en iøjnefaldende og smuk måde, når de kommer kørende på Europavej.

 

Der blev udskrevet en konkurrence blandt lokale kunstnere med Per Frøsig, Elling, Frederikshavn, som vinder. Udsmykningen blev en 4 meter høj skulptur, der symboliserer et skibsskrog, relieffer på muren med symbolik til lokalområdet og søhelten Tordenskjold samt et par mindre skulpturer i vandkanten ved trappen. Afsløringen blev foretaget af borgmester Erik Sørensen, hvorefter garnitionskommandanten Per Frank Hansen inviterede til happy hour i officersmessen.

 

       

 

Jes og skulpturen                          Per Frøsig