Blomsterfestival + Elling Å

2007-06-02T00:00:00+00:002. juni 2007|Kaj og familien|

Vi var så heldige at have besøg af Inge Pranger Pedersen og Else Planhof. Damerne kom til frokost, som Lilly på sædvanlig vis havde tilberedt i form af 3 små retter. En torskeret, tun samt skinke og melon med tilhørende vine. Medens damerne kommunicerede, fik jeg en velfortjent midagssøvn.

 

 

Vi besøgte derefter blomsterfestivalen i Bangsboparken, hvor der i løbet af weekenden kom godt 28.000 besøgende, der oplevede et sandt blomsterhav leveret af lokale gartnere m.fl. Vi nåede også en rask gåtur i Dyreparken og så de nye bygninger, Søværnet er ved at opføre til brug for undervisning af flådens mandskab.

 

Vi kørte derefter en lille rundtur, bl.a. til palmestranden. Her har Frederikshavn kommune yderligere bidraget til områdets fritidsliv, idet man har bygget en bro over Elling Å, så det i dag er muligt at gå fra Frederikshavn til Strandby langs vandet. Det er jo i samme område den nye Palm Spring City skal opføres med over 700 sommerboliger, 18 hullers golfbane, der skal ses i sammenhæng med den nuværende bane, så der bliver 36 huller at tage fat på. Et spændende projekt der vil blive behandlet her på siden, når jeg får tid.

 

 

Vi afsluttede på Orionvej med en grillstegt kylling + vine fra Gevrey Chambertin, hvor en flaske Charmes Chambertin vintage 97 var helt på toppen. Medens damerne fortsatte den livlige konversation indtog jeg fodboldparken i TV for at se os tæve Sverige. Da Sverige efter ca. 24 minutters spil var foran 3 – 0, stoppede jeg med at rapportere til udestuen, men da vi kom på 3-3 blev alle 3 piger kaldt til stuen for at se afslutningen, men det vil jeg undlade at beskrive, da den dejlilge dag ikke skal ødelægges af dårlige minder.