Kirke Stillinge Strand hos Jette og Preben

2019-01-16T14:26:13+00:008. juni 2007|Kaj og vin|

Efter en lang dag på universitetet hentede Lilly mig kl. 15, hvorefter vi kørte i 29 graders varme til Storebæltsbroen med store forsinkelser syd for Århus og syd for Vejle, hvor der var sket færdselsuheld. Men vi var da fremme ved Jette og Prebens sommerhus i Kirke Stillinge ca. kl. 19.

 

Min gamle ven Willy Andersen (var tidligere ejer af Restaurant Egoisten; et meget passende navn) og fru Tina var inviteret sammen med deres 2 dejlige drenge. De boede på en nærliggende campingplads. Vi havde en dejlig aften.

 

Jette og Preben havde brugt 1 1/2 time på at pille fjordrejer, der smagte pragtfuldt. Som gammel kok viste Willy derefter, hvorledes man skal grillstege en lammeryg. Willy havde desuden medbragt 4 vine, der sammen med nogle af husets vine bidrog til en pragtfuld aften. At vi så kunne sidde i den nye glaspavillon i 30 graders varme var i sig selv en oplevelse.