Sct. Hans i Skiveren hos Marianne og Anders

2007-06-23T00:00:00+00:0023. juni 2007|Kaj og familien|

Marianne og Anders havde taget Prinsesse Ragnhild direkte fra Stavanger onsdag aften og ankom til Hirtshals torsdag morgen og fik således nogle fridage i Skiveren, inden de sejlede retur søndag middag.

 

Vi var inviteret til Sct. Hans aften, men ankom allerede kl. 14.30. Efter kaffen kørte Anders os til Kandestederne, hvor vi sammen med Marianne gik til sommerhuset i Skiveren i fint solskin men med stærk modvind. Efter et tiltrængt bad fik vi champagne på terrassen, inden Anders serverede dagens middag.

 

 

Marianne må have fundet Anders ud fra devisen, at nød lærer nøgen kvinde at finde en mand, der kan spinde. Hun holder sig helst i en passende afstand fra køkkenet, hvorimod Anders elsker at grille, og i dagens anledning serverede han først fiskefrikadelle omrullet med røget laks lagt på rugbrød. Hertil to tarteletter med spinat og æg. En stor forret, men vi var godt sultne ovenpå gåturen, så den gode mad faldt på et godt sted. Efter en passende pause serverede han derefter hovedretten, der var grillet fisk købt i Tversted. Kartofler, diverse grøntsager, bl.a. soltørrede tomater var tilbehør til en stor portion Laks og Lange. En sand delikatesse.

 

 

Måltidet sluttede med nye jordbær og the, inden vi godt trætte og mætte kørte Marianne og Anders ned til det store bål på Skiveren Strand, hvor det strømmede til med mennesker fra campingpladsen m.v., men vi foretrak at køre hjem til Frederikshavn efter en flot dag.