Tordenskjoldsdage i Frederikshavn

2007-06-29T00:00:00+00:0029. juni 2007|Kaj og familien|

Jeg tilbragte eftermiddagen på AAU, hvor Reimer Ivang forsvarede sin Ph.d. afhandling: Mod en ny forståelse af den digitaliseringsstrategiske proces. Medlemmer af det fagkyndige udvalg var professor Anders Drejer, Århus og lektor Jeppe Gustafsson, AAU.

 

Om aftenen var vi inviteret inviteret til flere arrangementer. Vi delte os, så Lilly tog med Lisbeth og Jørgen ud til Henriettes fest i anledning af hendes afslutning som butikselev. Jeg var inviteret af FME til sejltur på en svensk 3 masters skonnert, der deltog i festlighederne i anledning af Tordenskjoldsdagene, der havde 10 års jubilæum. Vi var lidt forsinkede, så sejlturen blev kort, inden vi gik til kajs igen og spiste middag på skibet.

 

 

 

Vi blev færdige til jubilæumsspillet: Drømmen om den Hvide Ørn. Der udspilledes et gevaldigt slag med masser af geværer og kanoner, men vejret var elendigt, og det var vanskeligt at følge historien. Heldigvis var vejret bedre lørdag aften, hvor der også kom flere tilskuere.

 

Hovedmanden bag Tordenskjoldsdagene er idégenerator-artillerist Jan Michael Madsen, der er direktør for Fonden Tordenskjold. Spar Nord havde iøvrigt sponsereret indgangsbilletterne, hvilket kom og til gode om lørdagen, da Annette ankom fra København med Marie og August, der har været på en lille førsommerferie. August er ivrig med at sejle, så det var fint for ham at se skoleskibet Danmark og Georg Stage.