Argentinsk tango aften på Vrå Højskole

2007-07-20T00:00:00+00:0020. juli 2007|Kaj og familien|

Efter et par dage i haven, der forøvrigt er så flot som aldrig før, havde vi lyst til en aften med Vendsyssel Festival. Det var så heldigt, at der var argentinsk tangomusik og tangodans i Vrå på Højskolen, så vi på plads 19.30, hvor der allerede var mange mennesker. Orkestret bestod af flygel, violin, guitar, bas og en bandeon, der minder om min gamle to radede TOSCA, jeg spillede på som dreng, men den er forlængst røget til genbrug.

 

Det var også lidt nosdalgisk at komme på Vrå Højskole, hvor jeg tilbragte mange aftener til foredrag og musik, da jeg var elev på Vrå kommunekontor fra 1957 til 1960. Det gode orkester var suppleret med 2 dansere, der sandelig kunne danse tango. Det blev en smuk aften med forrygende musik og dans.