Besøg af koncertmesteren fra Stavanger Symfoniorkester

2007-07-18T00:00:00+00:0018. juli 2007|Kaj og familien|

Anders og Marianne havde besøg af koncertmester Sveinung Sand med kæreste Emma fra Stavanger Symfoniorkester. De kom her til frokost, hvor Lilly havde fremtryllet en sprød skinkestang samt ost. Hertil havde jeg dekanteret et par flasker Burgundy.

 

Sveinung bekræftede myten, nemlig at musiske mennesker har udpræget sans for god mad, spændende biler, pragtfulde vine og skønne kvinder. Vi kunne for en gangs skyld spise på østterrassen med skøn udsigt over Frederikshavn kommune. Skinkestangen var skabt til det gode vejr.

 

Estournelles St. Jacques 95 og Latricieres Chambertin 95 blev bedre og bedre, jo mere vi smagte, så det krævede en flaske Clos de Beze 99 til osten. Emma er fra Sverige og spiller bratsj i Stavanger Symfoniorkestder og er udvalgt med omhu. Anders havde som sædvanlig tilbudt sig som chauffør, men jeg havde ikke helt ondt af ham, da de kørte herfra i en flot Jaguar (diesel) for at besøge Skagen, hvor glaspuster Niels ventede dem.

 

En stor dag på Orionvej, der blev kronet med en flot fødselsdag i Møllehuset, hvor Karl Ehlern og Margit fejrede deres 135 års dag. Vi fik også benene rørt til vores lokale jazzband med Niels Ove Aaen i spidsen. Dagen blev kronet med, at vi blev kørt hjem af Lillian og Arne Glinvad i deres nye Lexus. Sikken luksus!