Et kup i Strandby

2007-07-11T00:00:00+00:0011. juli 2007|Kaj og familien|

Birte og Erik Agerholm bor i Herlev. Hun er ægte Københavner, og han er ægte Frederikshavner, vokset op på Rosenborg og været i lære hos isenkrammer Pii, men har iøvrigt jobbet som sælger af el-artikler m.v., medens Birte spænder lige fra kommunalbestyrelsesmedlem i Herlev til leder i Kristelig Fagforening.

 

Erik har fulgt livet i Frederikshavn og bl.a. abonneret på Frederikshavns Avis i de gode dage, der nu er forvandlet til Nordjyske Stiften lokal udgaven. De har nu købt et gammelt fiskerhus i Strandby, der er helt renoveret. Og det er lidt af et kup. Passende størrelse, meget smukt, tæt ved stadt mitte, nemt med hurtigtog til Frederikshavn/Skagen og frisk fisk hos Tell fisk m.fl. De vil blive boende i Herlev, men har nu et dejligt feriehus, som de kan benytte året rundt (naboen tænder for gulvvarmen).

 

Vi var inviteret til besigtigelse og fik samtidigt lejlighed til at smage en fremragende lammerullepølse, paté, ost m.v., og vi nåede også at drikke en flaske Bourgogne og en Rosso, inden Birte fortalte historier om livet i København og Omegn. Tak for en meget hyggelig aften.