I Grøften med børnene og til fodbold i Parken

2007-07-28T00:00:00+00:0028. juli 2007|Kaj og familien|

Per skulle på forretningsrejse for IC Companys om søndagen, så for at Annette og han kunne få fred til at pakke kufferten m.v., tog vi os af børnene ved bl.a. at spise frokost i Grøften i Tivoli, der har et specielt godt tag på børn: Eget børnemenukort, venlige tjenere der forstår at snakke med børnene, specielle pynteeffekter på maden og ikke mindst en gratis is til dessert. Marie fik forøvrigt Boller i Karry, hvilket var meget vellykket, og August fik en Tivoli platte for børn, som han fortærede med stor vellyst. Efter en runde i Tivoli hastede vi hjem, idet August og jeg skulle ind og se FCK mod Viborg kl. 17.00 i Fodboldsparken, som August kalder Parken.

 

Vi undgik den silende regn, men blev lidt forsinket ved hjemkomsten, idet vi væddede om, hvor lang tid dommeren havde lagt til som tillægstid. August satsede på 3 minutter og vandt dermed en sodavand, som vi købte på vej hjem. Jeg gættede på 4 minutter, og hvis jeg havde vundet, skulle jeg have haft en flaske Bourgogne, så det var da godt, August var bedst til at satse. Min gamle ven Jesper Grønkjær var en stor oplevelse, men han brændte 3 store chancher, hvoraf August kunne have scoret på mindst den ene!

 

Søndagen blev en rigtig dasedag, bl.a. med en dejlig gåtur ved en sø ved Galopbanen i Klampenborg. Annette og Per var lørdag aften til bryllup på Restaurant Studenterkilden ved søen. De kom sent hjem, så Per har givet sovet fint i flyvemaskinen til Shanghai i Kina.