Middag med gamle vine hos Aage Rask Pedersen

2007-07-30T00:00:00+00:0030. juli 2007|Kaj og familien|

Vores Københavner ferie fik en fin afslutning. Annette, Lilly og jeg var inviteret til middag hos min gamle ven Aage Rask Pedersen i Hellerup, mens Pers kusine Helle havde overtaget jobbet som barnepige.

 

Sønnen Henrik og kæresten Charlotte deltog også. De skal nu giftes et eller andet sted i Europa, så de pussenussede en hel del – vel også tilskyndet af den gode mad og gode vine, som Henrik serverede i sølvpapir. Det lykkedes så nogenlunde at gætte Meyney, Giscours, Beaune 1. cru, men desværre var Branaire-Ducru vintage 1969 gået i eddike,

og det kunne en Chianti ikke redde. Vi kunne ikke drikke mere, aå vi ser frem til næste år, idet der er tradition for, at vi mindst en gang årligt drikker nogle af Aages gamle vine.

 

Charlotte afslørede forøvrigt, at hun er til store kraftfulde, mørke, alkoholrige, solbærduftende vine, så jeg fik en god idé til bryllupsgaven. Skulle der være nogen, der læser dette her, kunne det være sjovt at høre, hvad I tror, vi vil give hende (fransk rødvin)!