Nyforelsket par i Skiveren

2007-07-16T00:00:00+00:0016. juli 2007|Kaj og familien|

Marianne og Anders holder lang sommerferie i Skiveren. De har haft vældigt travlt med bl.a. festligheder i forbindelse med dronning Sonjas 70 års fødselsdag, der blev holdt i Stavanger.

 

Marianne har haft besøg af sine gamle skoleveninder, der også besøgte os til frokost og Bourgogne smagning. Desværre fik jeg ikke fotograferet skønhederne, så en beskrivelse må vente til næste år.

 

Efter at Lilly og jeg havde tilbragt hele dagen ved Lisbeths og Jørgens sommerhus i Vangen, var vi inviteret til Skiveren til middag sammen med optiker Hans Christian Buck, Stavanger, med kæresten Anne Tove. De var de rene turtelduer, så vi blev helt opstemt af den megen kærlighed og den gode mad og vine. De havde nemlig lavet forret og dessert, medens Anders efterhånden er helt specialist i grillet fisk. I dette tilfælde en havkat, der smagte helt vidunderligt.

 

Når dertil kom, at vi kunne sidde udenfor på terrassen hele aftenen og Hans Chr. købte en stor portion Bourgogne vin til den nye vinkælder, var det en meget vellykket sommeraften. Nu kan vi se frem til, at vinkælderen skal indvies. Anne Tove og Hans Chr. skulle fortsætte deres ferie Danmark rundt. Næste stop er Sydfyn, og da Anne Tove arbejder på Søfartsmuseet i Stavanger, vil hun gerne se Museet i Marstal. Håber de får bedre vejr, selv om jeg ikke tror de sanser det midt i forelskelsen.