Sommerferie i København hos Annette, Per, Marie og August

2007-07-25T00:00:00+00:0025. juli 2007|Kaj og familien|

Vi startede Alfaen onsdag den 25. juli kl. 10.30 til København via Storebælt. Lilly havde smurt nogle håndmadder, som vi fortærede på en bænk ved Skærup Syd for Vejle. Vi glemte vores dejlige tæppe, som vi fik af Mogens Graae for mindst 20 år siden, men vi ankom da til Strandboulevarden ved 15.30 tiden, hvor hele familien var kommet hjem fra sejlturen med Barbaresco II. De havde rundet Bornholm og havde haft en fantastisk 14 dages sejltur i godt vejr med undtagelse af sejlturen hjem, hvor det øsregnede og stormede.

 

Især August var begejstret for den skønne ø og mente, de burde flytte derover, men da Annette forklarede ham, at det så ville være yderligere vanskeligt at besøge farmor og farfar i Sæby og mormor og morfar i Frederikshavn, foreslog han, at de kunne nøjes med et sommerhus. Efter den dejlige fiskemiddag nød vi udsigten over Øresund. Dagen efter havde jeg et par møder, hvorefter vi spiste frokost i Grøften i Tivoli, inden vi spadserede hele vejen hjem til lejligheden bl.a. med et besøg på Assistenskirkegården.