Sommertur fra Strandby til Frederikshavn over ny bro

2007-07-15T00:00:00+00:0015. juli 2007|Kaj og familien|

Vi ser alle frem til sommerens overraskelsestur. Det går på, at Helle og Leif Frydkjær, Kirsten og Poul Horsbøl samt Birthe fra Århus kommer til kaffe en søndag eftermiddag. Vi skal derefter ud at gå en lang tur, som jeg har til opgave at arrangere.

 

I år kørte vi til Strandby og gik langs stranden ind til broen over Elling Å. Det fører os igennem det store fuglereservat, hvor selve spangeren igennem vandområdet er en fin oplevelse. Vi fortsatte derefter forbi Rønnehavnen, Palmestranden og Nordre Skanse indtil Siloen, hvor Leif havde Picasso’en parkeret. Han kørte derefter damerne hjem på Orionvej.

 

Poul og undertegnede fortsatte marchen ud til Søsportshavnen, hvor vi blev hentet af Leif, så vi sammen kunne hente 2 biler i Strandby. Vi var hjemme ved 19-tiden og kunne erfare, at Michael Rasmussen havde vundet en bjergetape i Tour de France.

 

Vi var godt sultne og tørstige, så Lillys røgede laks fra Violvej og den indbagte mørbrad forsvandt vel skyllet ned af en Macon Village og en St. Emilion grand cru. Det gode spørgsmål er nu, hvor skal vi vandre næste år, men det venter vi med at besvare.