Studietur til Århus Universitetshospital, Skejby

2019-01-17T11:55:34+00:003. juli 2007|Ledelse og kommunikation|

Jeg er så heldig at spise frokost 2 gange om året på AAU sammen med min gamle medarbejder Annette Bang. Vi er begge censorer på IVØ m.v. Annette har det seneste år været strategisk udviklingschef på Skejby Sygehus, og vi havde aftalt, at jeg skulle komme til Århus, for at se , hvorledes man gør det, når man gør det rigtigt. Da Annette var hjemme tog hende og Lilly med.

 

Vi startede med hospitalsfrokost kl. 12, hvorefter Annette fortalte om sygehuset. Hun har ansvaret for den strategiske udvikling, men det omfatter jo også i høj grad ledelsesudvikling m.v., så vi hørte om dialogbaseret ledelse, balanceret målstyring, kompetenceudvikling, ledelsesgrundlag, overlægers ledelsesfunktion osv. osv. En meget lærerig eftermiddag, hvor det desuden var en stor oplevelse at se, hvor glad Annette er for sit job. Efterfølgende blev der tid til korte besøg hos Utzon og Marimekko.