Til førselsdag hos Anders i Skiveren

2007-07-31T00:00:00+00:0031. juli 2007|Kaj og familien|

Vi havde Marie og August med hjem fra København og via Mols linien afleverede vi dem hos Bente og Poul i Sæby. Vi ankom kl. 14.00, og Bente havde kaffe med pålægsmadder og kage, der blev skovlet ned med stort velbehag. Børnene skal nu opdrages nogle dage i Sæby, inden vi tager over igen på lørdag.

 

Efter lidt opfriskning af make-up’en fortsatte vi til Skiveren, hvor Anders og Marianne havde inviteret til Anders’ fødselsdag. De havde besøg af 4 norske venner. Alle var travt engageret med at opsætte nye fliser i bruserummet. Fødselsdagsmiddagen var dejlig grillstegt havkat og lange + dejlig forret og dessert. Måltidet blev indtaget på vest-terrassen på trods af det danske sommervejr, men nordmænd er bedre til at tackle regnen m.v. end vi er, så humøret var højt, selv om vi alle var godt trætte.