FOX Team Nord mod FCK i håndbold kvinder: 26 – 35

2007-08-26T00:00:00+00:0026. august 2007|Kaj og familien|

Første kamp efter oprykningen var pokalkampen mod FCK i Arena Nord.

 

Håndboldtræner Anders Thomsen fortalte før kampen, at han var noget usikker på holdopstillingen, idet ikke mindre end 5 spillere var ude med skader, herunder målkonen Hanne Frandsen, der slås med en fiber, og søde Ditte Marie var sengeliggende med influenza. Hun rejste sig trods alt og stod mellem stolperne, eller rettere sagt vaklede, idet det ikke var mange skud, hun fik fat i, så det endte med et stort nederlag.

 

 

Det startede ellers lige efter bogen, og da der var gået 20 minutter, var stillingen 10 – 10. Så brændte vi 2 100 % chancer, hvor de naturligvis scorede på kontraangreb, hvor Josephine Touray er lynhurtig til at slå kontra. Så de sidste 10 minutter af 1. halvleg kom vi 7 mål bagefter. Dermed var ballet forbi. Men et eller andet sted har jeg det godt i kroppen. Jeg synes, vi var bedre, end resultatet antyder, så lad os nu se!