Koncert i Sindal Bykirke

2007-08-03T00:00:00+00:003. august 2007|Kaj og familien|

Vendsyssel Festival førte os denne gang til koncert i Sindal Bykirke. Det er interessant, at mange arrangementer er henlagt til landsdelens kirker. Det giver os mulighed for at opleve de smukke bygninger. I år er Sindal Bykirke blevet restaureret med bl.a. nyt kobbertag, nye gulve, nye farver, nyt alterbord osv. De forskellige ændringer har medført en stærkt forbedret akustik, der rigtig kom til udtryk ved aftenens koncert med den Eggner Trio fra Østrig.

 

Trioen består af tre brødre. Georg på vilolin, Florian på cello og Christoph Johannes ved klaveret. De spillede 3 stykker af Beethoven, Eröd og Mendelssohn-Bartholdy. De kunne sandelig deres håndværk og spillede fantastisk sammen, så vi igen fik en sjælden fin aften. Den blev forøvrigt ikke dårligere af, at genbo Lise og Lars inviterede på et glas vin på deres flotte øst-terrasse. Der røg et par Barolo’er, og sandelig om ikke Lise serverede et glas koldt skummende engelsk øl som godnatdrink, men da var klokken også blevet mange!