Marie og August på sommerferie i Vendsyssel

2007-08-11T00:00:00+00:0011. august 2007|Kaj og familien|

Efter at Annette og Per havde haft børnene med i Barbaresco II til Bornholm og haft 14 vidunderlige dage med at sejle øen rundt, hentede vi Marie og August for 14 dage siden, så de kunne holde 14 dages ferie i Nordjylland.

 

De har så været hos Bente og Poul i Sæby, der er fantastiske til at engagere børnene. Bente tager gerne med i svømmehallen eller endnu bedre til stranden og Poul, der er gammel smed, går ikke af vejen for at lære August håndens arbejde. I år bl.a. en fin støvleknægt til hjemmet på Østerbro.

 

 

Vi har naturligvis også haft dem og har været så heldige, at netop i denne uge startede sommeren 2007, så vi har badet ved Palmestranden og i Bratten. De har også været ene henholdsvis i Sæby og her samt i Skiveren, hvor moster Marianne og onkel Anders har udvist store pædagogiske evner, selv om Anders ikke er helt tilfreds med, at Marie kan finde på at komme ind i soveværelset for at sove hos moster.

 

 

 

I torsdags var de med på den årlige familieudflugt, hvor de er aktive deltagere. I går blev de så hentet af Annette, der udnyttede billige Sterling billetter. På mandag begynder skolen og børnehaven. Så bliver der brug for den energi, der er blevet skabt ved 14 dejlige dage i Vendsyssel.