Travle netværksdage

2019-01-17T11:55:33+00:0031. august 2007|Ledelse og kommunikation|

Det blev nogle hårde dage for Christian Jantzen og Mikael Vetner fra Institut for Kommunikation AAU. Efter en blød start den 22. august i Vild med Verden i Aalborg, fortsatte deres gennemgang af oplevelsesøkonomien baseret på bogen “Oplevelsesøkonomi – vinkler på forbrug”, onsdag den 29. august i Skallerup Feriecenter med netværket Mellem Kyst og Land, den 30. august i Brønderslev med Fra Strand til Bakker og endelig den 31. august i Frederikshavn med de to netværk Mellem Himmel og Hav samt Højt til Loftet.

 

  

 

   

 

Det blev ikke bedre af, at Christian Jantzen i onsdags fik mail fra Holland om, at hans mor var alvorligt syg, så han måtte tage til Holland, hvorfor Mikael blev alene på podiet til at gennemgå de 68 slides. Men han er en ung mand med stor livskraft og vilje. Han formåede at gøre stoffet relevant og interessant, hvilket er basis for at skabe en oplevelse.

 

   

 

Efter mødet i Brønderslev deltog jeg i dimissionsfesten på Humanistisk Informatik, AAU.

Den nye studieleder, professor Per Hasle, (der forøvrigt deltager på ledernetværket Vild med Verden i Aalborg) holdt festtalen, der naturligvis drejede sig om kommunikation. Studiet har nu eksisteret i 22 år, og såvidt jeg opfattede det, er der i år tilmeldt 175 nye studerende, så det må da kaldes en succes. Det drejer sig om områderne Kommunikation, Humanistisk Datalogi, Multimedier og Cand.IT/Multimedier.

 

Efter talen var der reception med sandwich og vin m.v. Da Lilly havde læsekreds for hendes damekreds, benyttede jeg lejligheden til at køre på Aalborg Stadion og se AaBs kamp i UEFA kvalificeringen mod finske Helsinki, der blev udraderet 3-0. AaB har eftgerfølgende trukket Sampdoria fra Italien, så er det eventyr nok slut, men lad os nu se, bolden er jo rund!