DSV klub 8 møde hos Siemens Wind Power i Aalborg

2019-01-17T11:55:33+00:003. september 2007|Ledelse og kommunikation|

Atter et uhyre interessant møde i DSV gruppen, der denne gang foregik hos Siemens Wind Power i Aalborg Øst. Desværre har jeg tabt mine notater og kan derfor ikke huske, hvad den meget venlige mand hedder, der introducerede os og viste rundt på den store vindmøllefabrik. Han var i sin tid leder af Bonus Energi, der i 2004 blev overtaget af Siemens, der har foretaget store investeringer på hovedkontoret i Brande og på vindmøllefabrikken i Aalborg, hvor der i dag er bebygget 55.000 m2.

 

   

 

Det er ikke som skrevet en vindmølle-, men en vingefabrik, der bl.a. har leveret vingerne til verdens største offshore vindmøllepark i Nysted på 166 MW. Jeg mener, det er ca. 650 mand, der i dag er beskæftiget i Aalborg på den hypermoderne fabrik, der ifælge den rare omviser, producerer verdens bedste vinger.

 

   

 

Man kan sige, at fabrikken er i blue ocean farvand med enorme muligheder, hvor det meste af kloden nu arbejder på at reducere CO2 udslippet ved at indføre alternativ energi. Siemens har citeret flg. citat af 5 årige Nicoline: “Det er GUD, der ejer solen. Han slår den fra om natten for at spare på strømmen!”