FCK – Horsens 1 – 0 i “Fodbold-Parken” – som August kalder Parken

2007-09-15T00:00:00+00:0015. september 2007|Kaj og familien|

Inden den store fødselsdagsfest hos Frank nåede Annette, Per, August, Marie og undertegnede at se det meste af kampen mellem FCK og Horsens. Det var næsten en topkamp, idet Horsens har klaret sig fantastisk flot, hvilket de også gjorde i denne kamp, idet de næsten spillede lige op mod FCK, der dog vandt med 1 mål.

 

Jesper Grønkjær er jo vores store fan fra hans tid i AaB, hvor vi så hans debut under Sepp Piontek. Han luntede noget rundt i 1. halvleg uden rigtig at komme med i spillet, men når han fik bolden på venstre fjøj, bakkede Horsens forsvaret, så han fik flere lejligheder til at sende fine bolde indover, der blev farlige.

 

   

 

I anden halvleg blev han flyttet ind som midterangriber og løb en hel del uden at blive rigtig farlig, så det var ikke en af de bedste dage for Jesper, men det kan det jo ikke være hver gang.

 

 

Når vi er ved bolden, nåede vi om søndagen hjem til at kunne overvære kampen AaB – Brøndby i TV med det gode resultat 3 – 0 til AaB. Mindre heldigt var det med vores kære håndboldpiger i Frederikshavn FOX, der tabte kampen i Arenaen mod Horsens med 19 – 22.