Ferietur til Frankrig med Jette og Preben Mikkelsen

2019-01-16T14:26:12+00:0029. september 2007|Kaj og vin|

Jette og Preben startede fra København til Lübeck om fredagen for at spille bridge. Vi kørte lørdag morgen kl. 09.00 fra Orionvej 32 og var allerede ved grænsen kl. 12.15 i ny rekordtid. Men til gengæld tog turen fra grænsen til Hamburg næsten 3 timer på grund af enorm trafik. Efter en lille kaffepause kom Alfaen i 6. gear, og vi strøg gennem Kassel Bakker, så vi kl. 18 var i Melsungen 20 km syd for Kassel. Her blev vi indkvarteret på Hotel Hessischer Hof, hvor vi har boet mange gange.

 

Fruen godkendte os, og vi fik denne gang et flot rim med dampbad, som jeg prøvede næste morgen. Efter et glas Franken vin gik vi igang med menuen, der bestod af suppe, kalvefrikassé og dessert. Hertil fik vi en rød 2004 Saint Laurent, Trocken qualitätswein, Rheinhessen.

 

Når man vælger dagens menu og bor på hotellet, betales ca. ½ pris; dvs. 12,50 Euro pr. kuvert. Dobbeltværelset kostede 90 Euro, hvilket er relativt dyrt, men til gengæld super kvalitet.