Frederikshavn FOX – Aalborg DH: 24 – 27

2007-09-05T00:00:00+00:005. september 2007|Kaj og familien|

Så var der sæsonpremiere i damehåndbolden med kampen i Arena Nord mellem FOX og Aalborg DH. Mange var mødt op i erhvervsklubben, hvor træner Anders Tromsen præsenterede FOX pigerne og fortalte lidt om forventningerne til sæsonen, der i korthed går på at overleve som ligahold.

 

 

Medens pigerne blev sendt i omklædningsrummet, gik vi løs på Madkongens buffet, der var ganske velsmagende. Skyllet ned med en sydfransk Shiras var vi klar til kampen. Der var mødt ca. 1.100 tilskuere, der blev vidne til en god håndboldkamp, hvor Aalborg DH hurtigt bragte sig 6 mål foran, idet bl.a. målkone Ditte Marie med flere ikke havde varmet rigtigt op eller ikke opdaget, at kampen var startet.

 

Men efterhånden som kampen skred frem, blev alle faktisk bedre og bedre, dog med det forbehold, at hver gang vi var lige ved at nå op, scorede DH øjeblikkeligt på contra, hvilket karakteriserer et godt hold med en af verdensstjerner. Det endte 24 – 27, men jeg synes FOX havde stor ære af kampen. Når de får lært det hurtigere tempo, nødvendigheden af 100% koncentration og troen på, at det kan lykkes, venter der en del points til rævepigerne.