Skagen med venner af Tordenskjold

2007-09-07T00:00:00+00:007. september 2007|Kaj og familien|

Der er en årlig tradition for, at “Venner af Tordenskjold” holder en årlig udflugt til Skagen, hvor sejlmager Joe Jørgensen har lagt et program for dagen. Jeg deltog for første gang, idet vi ofte har været på ferie på denne årstid, men i år lykkedes det.

 

   

 

Vi ankom med Skagensbanen og vandrede fluks til Skagen Bryghus, hvor søde Mette viste os rundt og trakterede med små bakker med 6 smagsprøver, hvor det ene glas var med vand, hvilket ikke er det foretrukne blandt de gamle søofficerer, der har set vand nok.

 

Efter den fine start vandrede vi ned til havnen til en Skagen lunch bestående af 2 røde pølser med brød. Joe er gode venner med Philip Sørensen, der har investeret store midler i Skagen, bl.a. renoveret en fiskekutter OKE, som vi indtog. Havde en pragtfuld sejltur i Skagen Havn samt ude på vandet for at se Klitgården fra søsiden op til Grenen, hvor Sandormen netop ankom.

 

   

 

Den friske havluft og det pragtfulde vejr behagede sømændene, der rigtig drømte om gamle dage på havet, selvom KT Madsen og Bøje var lige ved at blive melankolske ved at tænke på deres ubådstid. Vel ankommet i land blev der serveret øl i kabyssen, inden vi faktisk spiste skipperlabskovs i Kabyssen, der er et rigtigt godt spisested på havnen. Kl. 19 gik Skagenstoget hjem til Frederikshavn efter en pragtfuld dag.