Collioure

2019-01-16T14:26:11+00:008. oktober 2007|Kaj og vin|

Bilerne trængte i høj grad til at blive vasket efter den lange køretur, og det lykkedes Preben at finde et vaskeanlæg i Narbonne. Vi fortsatte derefter langs kysten fra Perpignan mod Spanien og stoppede i , der ligger lige nord for Banyuls, der bl.a. er kendt for de gode dessertvine. Preben og jeg var der i 1985, så det var dejligt at gense det flotte landskab med bjerge, vinmarker og borge. Vi fandt en fiskerestaurant på kajen i og fik en lækker fiskeret skyllet ned med lokal hvidvin.

 

   

 

På hjemturen købte Preben en poulet til middagen, hvortil vi indtog en Mercurey Clos de la Rochette 2005 fra Faiveley, en Châteauneuf du Pape 2005 fra Cayran og ikke mindst en italiensk Burgunder Pinot Gris Riserva fra J. Hofstatter.