En hyperaktiv dag

2007-10-24T00:00:00+00:0024. oktober 2007|Kaj og familien|

Kl. 06.00 ringede den mobile telefon. Lilly skulle med til ledernetværket i Aalborg, hvor vi skulle være på Sohngårdsholm Slot kl. 08.00. Alfa’en svingede også ind på parkeringspladsen præcis kl. 08.00. Dagens emne var “Oplevelser og rum”. Foredragsholder Peter Allingham, AAU.

 

   

 

Ham skriver jeg om på fredag. Efter frokosten kl. 12-13, snakkede vi lidt med Anni Walther, Aalborg kommune, der ganske givet må have fået et chok, da hun kom hjem på kontoret. For da viste det sig, at Anders havde udskrevet folketingsvalg til den 13. november. Anni leder alt valgarbejdet i Aalborg kommune, så nu forestår en større øvelse, som hun til gengæld har prøvet mange gange før. Hun har nemlig i år haft 50 års jubilæum ved kommunen, uden at det har sat varige spor! Tværtimod stråler hun som en vulkan lige før udbrud.

 

Lilly og jeg fortsatte dagens aktiviteter ved at tage en lyntur til Frejlev, hvor jeg havde fortalt om de mange store flotte huse, der er ganske imponerende. Nåede også at se Nibe Bryghus, inden vi stormede Elna og Jesper Rasmussens hus, hvor vi var inviteret til afskedsseance, da de gode mennesker har solgt deres dejlige hus og flytter til Horsens. Det viste sig, at de første gæster, der kom alle havde relation til  Frederikshavn, så der blev rigtig gang i historierne.

 

Vi skulle dog videre, idet Sigurd Müller Vinhandel havde inviteret til årets store vinsmagning i Aalborghallen. Vi nåede at smage på de dyreste, inden vi drønede hjem til Arena Nord i Frederikshavn. Her havde vi inviteret Aase og Ove, Dronninglund samt Bente fra Vestbjerg til middag før kvindeligahåndboldkampen mellem Fox Frederikshavn og Slagelse. Træner Anders Thomsen redegjorde for taktikken, der i sin enkelthed gik på at score flere mål end Slagelse. Han havde imidlertid glemt 2 ting, nemlig dommerne (jeg vil undlade at give karakter), og at FOX, hver gang man var i overtal, tabte 2 mål. Det hele resulterede i et nederlag på 29-24 efter 11-11 ved halvleg.

 

 

Lilly havde derefter inviteret på kaffe og æblekage på Orionvej, og det var lækkert at slappe af med de gode mennesker, som vi har kendt i mange år. Kom lidt sent i seng og måtte igen stille mobiltelefonvækkeuret for at nå torsdagens netværk i Dronninglund. Det gjaldt dog kun min person, så Lilly fik sig en velfortjent morgensøvn, efter at hun på sædvanlig vis havde serveret morgenkaffe og fundet mit tøj for dagen.