Erhvervskonference i Frederikshavn kommune

2019-01-17T11:55:33+00:0031. oktober 2007|Ledelse og kommunikation|

Efter hjemkomsten fra dagens ledernetværk i “Mellem Kyst og land” i Skallerup med lektor Peter Allingham, AAU, fortsatte jeg til erhvervskonference i Frederikshavn kommune.

 

Der var mødt ca. 60 gode mennesker fra den gamle Frederikshavn kommune. Der skal nemlig holdes lignende konferencer i Sæby og Skagen, hvorefter der til foråret skal holdes en konference for hele den ny Frederikshavn kommune. Vi blev placeret ved 8 mands borde og måtte tage stilling til at definere en række problemstillinger, muligheder og ideer.

 

   

 

Efter en god middag med vine på Scandic Hotel, hvor det hele foregik, samlede Stener Glamann op på besvarelserne. Jeg vil skrive mere om processen til foråret, når Skagen og Sæby kommer med.

 

Jeg har deltaget i mange lignende konferencer rundt omkring i Danmark. Jeg kan ikke huske, der nogensinde er fremkommet noget originalt. Men alene det, at 60 engagerede mennesker snakker sammen om kommunens fremtid, giver en forståelse, der er vigtig for det daglige samarbejde og samtidig helt nødvendigt for, at kommunen kan få inspiration til planlægningen, baseret på brugerne.