Køretur fra Montner til Gevrey Chambertin

2019-01-16T14:26:10+00:0012. oktober 2007|Kaj og vin|

Efter oprydning og pakning kørte vi fra det gode hus i Montner. I stedet for at køre op ad Rhônedalen og kæmpe os igennem Lyon, kørte vi via Mont Ferrat. Da passerede vi nemlig verdens højeste bro, Millau Viaduct, hvor den kørende trafik er 270 meter over floden. Broen er tegnet af Norman Foster. En meget flot oplevelse.

 

   

 

Vi nåede frem til familien Duroché kl. 17, hvor Marietta og Gilles ventede os. De købte for et par år siden naboejendommen, hvor børnene Michelle, Pierre og Stephanie har indrettet sig, men der er også plads til os og denne gang endda med et nyt soveværelse til monsieur Kaj. Vi fik en meget lækker middag. Marietta bliver bedre og bedre til at lave elegant og fedtfattig mad. Vi nåede også at smage:

  • Charmes Chambertin 2005
  • Chambertin Clos de Beze 1992
  • Lavaut St. Jacques 1976 magnum!

Så vi sov godt.