Med Karl Otto på Søllerød Kro

2019-01-16T14:26:10+00:0028. oktober 2007|Kaj og vin|

Ordenen Cordon Bleu du Saint Esprit havde inviteret til Soirée på Søllerød Kro. Vi havde inviteret Jette og Preben Mikkelsen til at deltage. Nu er det jo 14 dage siden, vi kom hjem fra ferieturen til Frankrig, så det var skønt at se dem igen. Annette kørte os til Søllerød, hvor “Komtur” Karl Otto Schmidt bød velkommen til årets soirée, der foregår i smoking med ordensbånd for medlemmer. Efter optagelse af nye medlemmer gik vi igang med middagen, der bestod af:

 

Velkomst Champagne  

2005 Pinot Gris

Mittnacht-Klack, Alsace

Ristede kammuslinger med syltede svampe, selleri og vagtelæg

2005 Chardonnay

Domaine Matrot, Bourgogne

Dampet helleflynder med avocado, æble og sauce klorofyl

2005 Barbera d’Asti “Rive”

Il Cascione, Piemonte

Braiseret kalveskank med jordskokker og efterårstrøffel
  Gulerod og Havtorn

2005 Maury, Domaine

Mas de Lavail,

Languedoc-Roussillon

Pære Belle Helene

 

 

   

 

Et flot arrangement af Søllerød Kro, der fik 6 stjerner i Berlingske.

 

Aftenen sluttede med kaffe og megen snak. Preben nød meget at møde mange af hans kunder fra tiden hos Sigurd Müller Vinhandel. Deltagerantallet havde sneget sig op på 82, så

der var meget for Karl Otto at holde styr på, men det klarede han som sædvanligt i fin stil.