St. Martin klostret

2019-01-16T14:26:11+00:0010. oktober 2007|Kaj og vin|

Planen var, at vi ville køre til Pyrenæerne og se . Men ved ankomsten til Vernet-les-Baines, en gammel kurby, fandt Preben ud af, at der var en vandretur på ca. 1½ time op til et vandfald. Efter 3 kvarters vandring måtte vi konstatere, at vi ikke var klædt på til bjergvandring. Da vi mødte en flok vildsvinejægere, vendte vi om, gik tilbage til byen og indtog en fremragende frokost med en platte lokal charcuterie, en entrécôte med champignon og dessert. Det hele skyllet ned med en glimrende Roussillon Village fra Chateau Montner fra byen, hvor vi boede.

 

   

 

Vi ville derefter gå op til St. Martin kosteret, en tur på ½ time, men så begyndte det at regne. I stedet kørte vi til Villefrance de Conflent og gik en tur i den gamle bydel ved Chateau-Fort Liberia, bygget i 1680’erne. Der er også flotte drypstenshuler, som vi ikke nåede at besøge, idet Preben også skulle nå det daglige indkøb, der denne dag stod på patéer, pålæg m.v., hvortil vi nød lokale vine.