BRAVO – introduktion til ny Fiat

2007-11-01T00:00:00+00:001. november 2007|Kaj og familien|

Vi var inviteret til forpremiere hos byens førende Fiat forhandler, Helge Andersen, for at se den nye Fiat Bravo, der er en slags afløser for Fiat Stilo, der har været en stor skuffelse for Fiat. Den blev nemlig ofre for motorjournalisternes mishag.

 

Den  nye Bravo tegner bedre, selv om de samme journalister stadigvæk er på jagt efter køreegenskaberne: For løs i styretøjet og for blød affjedring, hvilket dog ikke gælder de dyreste udgaver, der har fået megen ros.

 

Bravo er en storesøster til Fiat Grande Punto, og søstrene ligner hinanden. Begge meget kønne og udstyret med en City knap, som man trykker på i bykørsel, så rattet kan drejes legende let, hvilket motorjournalisterne hader, men kvinderne elsker. Priserne starter ved 180.000 kr. Det lyder meget rimeligt (20.000 billigere end frygtet).

 

Det var forøvrigt første gang, jeg så Fiats nye røde logo med skrift fra fabrikkens start. Det er iøvrigt underligt, at Fiat har vrøvl med køreegenskaberne. Så vidt jeg ved, er Alfa 147 bygget på samme undervogn som de gamle Bravo og Brava modeller, og hvis det er sandt, kan man da bare tage en tur i Alfa 147 og se, hvorledes man kan tage et knivskarpt sving ind i en kurve. Prøv selv – god fornøjelse. 

 

   

 

Ny model – Bravo!