FOX – GOG: 23 – 28 i Arena Nord

2007-11-07T00:00:00+00:007. november 2007|Kaj og familien|

Efter en dejlig buffet leveret af Madkongen og peptalk af træner Anders Thomsen, var vi klar til kampen i Toms Ligaen mellem Frederikshavn FOX og GOG.

 

Begge hold havde 4 points, så det var lidt af en bundgyser. FOX startede med at give de fynske piger en ordentlig en på GOG’en ved at komme foran 4 – 0 og var totalt overlegne i alle spillets faser. Men det var for godt til at være sandt. Efter 5 fejl af FOX førte GOG efter 8 minutters spil med 5-4 og var forsåvidt bagefter resten af kampen, men ved halvleg var stillingen 12 – 12 efter en flot FOX slutspurt.

 

GOG startede 2. halvleg med at komme 3 mål foran, og da den russiske målkone samtidig begyndte at tage alle skud, var resultatet givet, og det hele endte med, at GOG vandt 28-23. Næste kamp for FOX bliver i Viborg. Det svarer vel til, at rævene bliver kastet ind i en løvegård.