Fernisering hos Søren + æbleskiver hos Karen og Carsten

2007-12-09T00:00:00+00:009. december 2007|Kaj og familien|

I det mørke søndagsvejr læste vi aviser i mere end 2 timer. Efter frokost kørte jeg til fernisering i Galleri Himmelhav, der ejes af min gamle medarbejder i 10 år Søren Qvist. Han har lejet sig ind i siloen, hvor der er fantastiske rammer for maleriudstilling.

 

Sørens viv og hans moder serverede julegløgg m.v., medens faderen var guide for de interesserede, der kunne opleve Leif Sylvester, Ole Ahlberg, Erik Skjoldborg, Lene Frederiksen m.fl. Der var også et billede af den gode Frederikshavner Ejvind Karup Nielsen, som jeg godt kunne tænke  mig, men lad os nu se. Der er lagt en udstillingskalender for 2008, hvor bl.a. Lene Frederiksen kan ses i oktober måned.

 

   

 

Mit besøg blev kort, idet vi var inviteret til nabo Karen og Carsten, der bevarer den gode tradition med at invitere naboerne til æbleskiver og julegløgg m.v. Desværre var der stort frafald p.g.a. juleture til London. Bodil og Jim, der er naboer mod syd, holder i år jul i Dubai, hvor de bor til dagligt. Det havde den fordel, at der blev mere til vi andre af den fremragende Brunello, som Carsten serverede efter æbleskiverne. Bodil er nemlig stor fan af Brunello. Jeg skylder hende heldigvis en smagning af Brunello m.fl., som jeg må huske, næste gang de kommer til Danmark. Det hele lettes ved, at nabo mod vest Betina og Helge, er byens førende Alfa forhandler, der naturligvis har trang til gode Italienske sager (vine).