Julekoncert i Frederikshavn Kirke

2007-12-12T00:00:00+00:0012. december 2007|Kaj og familien|

Årets lokale julekoncert var båret af Frederikshavn Bykor, hvor bl.a. Helle og Leif Frydkjær er ivrige sangere. Rikke Kursch var både dirigent og sopransolist. Husbonden, Thomas Kursch, der er vores lokale organist, spillede orgel og cembalo, men nåede også at synge med i koret.

 

   

 

Man havde indskrevet Lene Holt Nielsen fra Aalborg Symfoniorkester, der er meget dygtig på cello. Vores lokale forkæmper for klassisk musik, Henrik Rosenberg, spillede violin sammen med dejlige Galina Olsen, der er en sand mester på fiolen.

 

Programmet bestod af korsang, violin, cello og kor samt fællessang. Sognepræst Lise Højholt velsignede os, inden Thomas Kursch afsluttede med G. D. Leyding: Præludium i Es-dur for orgel.