Danmarks yngste kvindelige professor gæster netværkene

2019-01-17T11:55:32+00:0029. februar 2008|Ledelse og kommunikation|

Hun begyndte som lektor Lene Tanggaard, Ph.d., Institut for Kommunikation ved Aalborg Universitet, med at have mit netværk i Aalborg kaldet Vild med Verden. Lilly og jeg solede os på Isla Margarita, mens Karl Otto Schmidt bød velkommen på Sohngaardsholm Slot. Emner var Kreativitet og Innovation set ud fra en socialpsykologisk vinkel.

 

I denne uge var jeg selv med, og vi startede på Rold Storkro med et introduktionsmøde i et nyt netværk af ledere fra den nye Rebild Kommune, der gerne skulle være nogenlunde fuldtalligt til marts mødet.

 

   

 

Vi fortsatte med netværket i Hjørring Kommune kaldet Kyst og Land, hvor møderne foregår i Skallerup. En dejlig dag med en god stemning. Vi fortsatte dagen efter på Dronninglund Slot med netværket for Brønderslev Kommune, der var ramt af ferie m.v. I dag var begge netværk i Frederikshavn Kommune, nemlig Mellem Himmel og Hav og Højt til Loftet samlet i Siloen, Frederikshavn.

 

Lene manducerede over emnet Kreativitet kan/skal læres. Deltagerne var svært godt engagerede, og det blev til en lærerig dag, der afsluttedes med en dejlig frokost på Franks restaurant. Det har været en stor oplevelse at opleve Lene som psykolog og pædagog ved disse netværksmøder. Det var også lidt af et højdepunkt for os alle, da hun modtog meddelelsen om, at hun i morgen, den 1. marts, er udnævnt til Professor i pædagogisk psykologi.

 

Det blev fejret med en flaske Chambertin Clos de Beze 1999 og en Pinot Noir til frokosten. Hun er nemlig Danmarks yngste kvindelige professor og alle os, som har set og hørt hende i denne uge kan kun bekræfte, at det er et fremragende valg.

 

Stort tillykke fra os i Kajs netværk!