Afskedsreception med Troels Rasmussen, Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev

2019-01-17T11:55:31+00:0031. marts 2008|Ledelse og kommunikation|

Forstanderen på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev, Troels Rasmussen, der er medlem af mit ledernetværk Fra Strand til Bakker, har fået den idé, at han vil Amerika rundt med kone og børn. Han har sagt sit gode job op, og i den anledning blev der holdt afskedsreception på Idrætshøjskolen.

 

Formanden for skolen, Jens Arne Hedegård, fortalte, at man i bestyrelsen var blevet chokeret over at få opsigelsen efter 6 års fortrinligt arbejde, og han ønskede Troels med familien en god tur over there med stor tak for fortrinlig indsats.

 

   

 

Den gode madmor på skolen havde fremtryllet en buffet, og medens vi guffede i os, var der underholdning af lærerpanelet for ikke at tale om alle 78 elever, der optrådte med sange og taler, så vi alle var rørt til tårer.

 

Troels holdt en flammende takketale, der viste, at han har nemt ved at finde den rigtige retorik. Nu tror jeg, at vi alle er meget spændte på, hvad han har i ærmet, når han kommer hjem. Foreløbig uden dato og uden job, men det får han med garanti.