Besøg på Aalborg Havn med DSV 8

2019-01-17T11:55:32+00:003. marts 2008|Ledelse og kommunikation|

Jeg nåede desværre ikke frem til mødets begyndelse, hvor adm. direktør Claus Holstein og salgs- og marketingchef Ole Brøndum fortalte om Aalborg Havn, men jeg nåede da at registrere, at det er en virksomhed med kæmpe egenkapital og store planer for fremtiden.

 

Selve bedriften er efterhånden blevet fortrængt fra Aalborgs centrum og flyttet ud til Grønlandshavnen, hvad der på sigt sikkert er en fremragende ide, idet man har plads og frisk luft. I disse år er det nok vigtigt at blive mere integreret i kommunens udvikling, og det vil jeg tro Claus Holstein vil være mand for at klare. Jeg har nemlig været censor 2 gange for Claus. Dels på hans 9. semester og dels på hans hovedopgave på Cand.merc. i Organisation og Ledelse, hvor han skrev et afgangsprojekt, der er set værre!

 

Han efterlyste et bedre samarbejde med havnene i Frederikshavn, Skagen og Hirtshals. Det lyder rimeligt, og det bliver spændende at se konkrete resultater til gavn for hele Nordjylland. Et meget velbesøgt arrangement, der gav et godt indblik i transportsektorens muligheder og trusler.

 

Jeg nåede lige hjem  kl. 19.30 til håndboldkampen FOX- Kolding/Vejen, der endte 21-25, men af hensyn til min nattesøvn vil jeg undlade at berette om matchen. God nat.