Forårsfest i Officersklubben, Søværnet, Frederikshavn

2008-03-28T00:00:00+00:0028. marts 2008|Kaj og familien|

I min egenskab som Ven af Tordenskjold er vi inviteret til officersklubbens forårsfest på flådestationen, Frederikshavn. Vi er altid sammen med Inger og Jes (tidl. kommandør på Flådestationen). Det er en fornøjelse at se nogle af officererne i festuniform, der er meget klædelig. Efter velkomstdrinks i officersmessen og velkomsttale af kommandørkaptajn Sten

Pedersen, der pr. 1. april overtager Hvims, blev vi med militær præcision ført til bords.

 

   

 

Vi blev placeret over for kommandør Per Frank Hansen, der er chef for Søværnets Operative Logistiske Støttecenter i Frederikshavn, også kaldet OPLOG. Han har forøvrigt også titel som garnisonskommandant, men det vil han helst ikke kaldes. Per har fundet en flot ung svensk model, der er læge på Aalborg Syd og ved at skrive en Ph.D. afhandling om fiskeolies virkninger.

 

De er begge meget nyforelskede, og på bedste svenske vis kunne hun ikke holde fingerne fra ham. Vi fik imidlertid en meget morsom episode. Den flotte uniform indebærer, at man bærer seler under vesten. Ved et af kærestens angreb sprang de nederste seleknapper til stor forskrækkelse for dem begge. Det foregik heldigvis ikke i stående stilling, men der kan man se, hvad kærlige berøringer kan medføre. Det kan aldrig blive aktuelt for mit vedkommende, idet jeg ikke bærer hverken seler eller livrem!

 

Middagen var forøvrigt fremragende. Der blev bl.a. serveret kænguru, der var flot mørt og smagte fortræffeligt. Rødvinen var en Raimat (spansk), der passede fint til maden. Ved den efterfølgende dans fik vi nogle af kalorierne løbet væk, inden fællessang og natmad afsluttede en dejlig aften.