Hele familien hjemme i påsken

2008-03-24T00:00:00+00:0024. marts 2008|Kaj og familien|

Det blev en rigtig familiepåske, der dog startede allerede mandag aften, idet Lars ringede, at vi skulle komme over og smage en italiensk rødvin. Bodil fra Dubai (Orionvej) var ovre og hilse på. Det blev en sen forestilling, idet damerne talte endeløst, og da vi endelig tog os sammen til at gå hjem, serverede Lise ost m.v. Ved samme lejlighed inviterede vi Bodil over til os tirsdag aften, idet Jim passer sit arbejde som luftkaptajn, hvor han  bl.a. træner til at flyve den nye Airbus A 380 men herom senere.

 

Bodil arriverede tirsdag til middag, idet jeg tidligere havde lovet hende en flaske Brunello. Vi smagte forøvrigt en Bricco Barbaresco fra familien Grasso. Årgang 99 var nu klar til smagning, så det var en fin oplevelse.

 

Om onsdagen var jeg i Hjørring og Frederikshavn kommuner for at lave aftaler om Peter Kords besøg, herom senere. Kl. 19.00 ankom Annette, Per, August og Marie i Lancia’en, direkte fra Østerbro. Appetitten efter mormors mad var stor og gensynsglæden stor, så vi kom atter for sent i seng.

 

   

 

Torsdag formiddg kørte vi til Skiveren for at gøre sommerhuset klart til Marianne og Anders’ ankomst om aftenen.  De kom næsten direkte fra Miami, men havde dog haft et døgn i Stavanger. De sejlede med den nye hurtigfærge, der var propfyldt med passagerer. Færgen har kun kahytter til lastbilchauffører, så almindelig dødelige må klare sig med restauranter og indkøbscentre. Det blæste voldsomt, så Marianne havde haft en barsk tur.

 

   

 

Om fredagen kørte vi atter til Skiveren, hvor der faldt sne, så Marie og August fik bygget en snemand, medens Anders grillede i sit udekøkken og fremtryllede en fantastisk omgang Ribeyesteak, der simpelthen var at skære i som den berømte kniv i smør. Annette m.v. overnattede i Skiveren, men kom til Frederikshavn igen lørdag formiddag. Per for at deltage i en begravelse i Øster Vrå, og vi andre for at deltage i FOX’ sidste ligakamp i denne omgang. En fin optakt med spisning i Spar Nord lounge blev desværre ikke fulgt op med en sejr over Viborg. Tværtimod table vi med 35-38 efter en flot indsats, hvor det dog var tydeligt, at stjernespillerne hos Viborg faktisk kunne score efter behag. Tiden er ikke til en stor søforklaring, men jeg synes personligt, at vores FOX hold er alt for godt til at rykke ned, men det er jo slutstillingen, der aldrig lyver, siger man, så vi må ud i en direkte nedrykning til 1. division.

 

   

 

Else fra Kastrup var kørt den lange tur fra Kongens By for at besigtige sommerhuset i Bratten og overvære håndboldkampen. Lilly serverede  en dejlig middag på Orionvej med passende vine.

 

1. Påskedag havde Per fået den gode idé, at vi alle skulle køre til Skagen. Vi gik en dejlig tur fra Grenen ned til Gl. Skagen, hvor vi spiste en pragtfuld frokost i Hyttefadet hos Thomas Riis. Lilly og Marie valgte en tur med Sandormen ud til Grenen, så alle var svært godt tilfredse med turen.

 

Da vi kom hjem, fik Lilly travlt med at lave påskemiddag. Vi havde inviteret Inger og Jes sammen med alle børnene. Marianne og Anders kom fra Skiveren, men Anders var noget betænkelig over snestormen, så de kørte relativt tidligt hjem igen efter en helt fremragende middag bestående af rejecocktails og lammekølle fra John i Jerup. Husherren serverede passende vine. 2. påskedag pakkede Annette og Per Lancia’en, og hele familien var hjemme i København kl. 16.30.

 

Vi mødtes med Marianne til kunstudstilling i Hjørring og i Glimsholt hos Yes and No. En meget positiv oplevelse med en dame, der strålede af livskraft og engagement. Vi kørte derefter ind til Ais i Lendum, der knap nok var kommet over fødselsdagen, men dog mere plaget af lægevagt hele Påsken. Dog  ikke mere plaget end at han fandt en flaske Puligny Montrachet fra Madame Leflaive. Marianne strålede over hele kroppen, idet det er en af hendes yndlingsvine. Vi kørte direkte til Skiveren, hvor der var faldet et ordentlig lag sne. Men Anders fremtryllede en Omelet Surprice, der var en flot afslutning på en dejlig Påske. Vi nåede også hjem trods snestormen.