Foredrag af adm. direktør Hans Skov Christensen, DI

2019-01-17T11:55:31+00:008. april 2008|Ledelse og kommunikation|

Efter professor Steen Hildebrandts glimrende foredrag i Frederikshavn for mine netværk, drønede Annette og jeg til DSV fællesmøde i Aalborg på The Culinary Institute.

 

Vi kom sidst og nåede ikke at hilse på min gamle ven Hans Skov, der holdt et spændende foredrag om den aktuelle situation med bankkrise, høj beskæftigelse, konkurrencekraft, den globale udfordring og mulighed, hvor Danmark indtil nu har klaret sig glimrende.

 

Hans Skov talte for, at vi skal lette topskatten hurtigst muligt for dermed at bidrage til at holde energien vedlige. Desværre skulle Hans Skov med flyveren, så der var ikke tid til, at han kunne spise sammen med os. Men der blev dog anledning til et enkelt glas Riesling og lidt snak om Læsø m.v.