Kokke mod Cancer på Hyttefadet i Skagen

2008-04-12T00:00:00+00:0012. april 2008|Kaj og familien|

Restauratør Thomas Riis, Hyttefadet, var en af initiativtagerne til at samle en række af Skagens kokke, der stillede deres arbejdskraft til rådighed for at deltage i et arrangement til fordel for kræftramte børn. En række sponsorer bidrog med vin og råvarer, og med Skagens turistchef Lene Kappelborg som konferencier fik 120 deltagere en flot aften.

 

   

 

Et glas Pommery Champagne sponseret af Amka samt appertizers fra Slagter Munk var indledningen til en forrygendee middag med vine.

 

Fra Nibe Hansens Fiskehandel: Sprøde salater, stenbiderrogn, kammuslinger med tomater og lime. Hertil Pinot Blanc fra Dopff au Moulin, Alsace, sponseret af Kjær og Sommerfeldt.

 

Fra Skagen Fiskerestaurant: Grillet helleflynderfilet, jomfruhummer m.v. Ledsaget af Poggio al Tesoro, Solosole, Vermentino, Toscana, sponseret af Philipson.

 

Fra Restaurant Pakhuset: Langtidsstegt dansk kalvefilet med braiseret bryst i peberrodsskum m.v. Dertil Dona Paula Malbec, Mendoza, Argentina, sponseret af Amka.

 

Fra Jacobs Café: Portvinsmarineret sort Castello serveret på ristet rugbrød m.v. Dertil Ripasso Azienda Agricola Scriani, Veneto, sponseret af Sigurd Müller Vinhandel.

 

Fra Hyttefadet: Chokoladebar med 2 slags chokolade, mango og sorbet med små eksplosioner. Dertil Napoleons gamle vin: Constance Klein Constantia, Sydafrika, sponseret af Amka.

 

   

 

Kaffe/te/chokolade fra Frellsen Kaffe

Småkager fra Strandhotellet

og gå hjem bolcher fra Skagen Bolchekogeri.

 

Avec fra Maxximum og godnatøl fra Skagen Bryghus fuldendte aftenen.

 

Undervejs var der operasang, og direktør Peter Friis var auktionarius på en række malerier, skulpturer og tegninger af Bjørn Nørgaard m.v. De 120 gæster betalte hver 1.500 kr., så det lykkedes Thomas Riis og Co. at indsamle 280.000 kr. til det gode formål. Flot præsteret!