Middag hos Vinnie og Aage Ansø

2008-04-29T00:00:00+00:0029. april 2008|Kaj og familien|

En af de gode årlige traditioner er, at vi hvert år henter et juletræ hos Vinnie og Aage Ansø. Til gengæld skiftes vi til at tilberede en middag med gode vine, og i år var det Vinnies tur til at diske op med en dejlig italiensk forret samt årets dyresteg, der smagte fantastisk.

 

   

 

I år havde de inviteret Agnete (svensk afstamning) og Niels, der bor i Løkken. De har haft deres liv inden for bl.a. Lee Cooper m.fl. men har tilbragt de fleste år med Tøjeksperten. Aftenens rødvine forsvandt som dug for solen. Bordet var nogenlunde enige om, at den bedste vin var en Barbaresco fra Grasso. Ikke vores Grasso men en fætter. Jeg kan stadigvæk smage den fantastiske dyresteg, så vi må håbe, at familien Ansø ikke laver om på dyrestegstraditionen.