Mine 6 ledernetværk har fået en fin start på år 2008

2019-01-17T11:55:31+00:003. april 2008|Ledelse og kommunikation|

I februar måned var det Lene Tanggaard, AAU, der forelæste om kreativitet. Denne underskønne kvinde blev i ugens løb udnævnt til professor, og jeg glæder mig til den officielle tiltrædelsestale.

 

Emnet i marts måned har været innovation og her har professor Frank Geertsen fra Institut for Production underholdt med såvel inkrementel som radikal innovation. Innovation defineret som en fornyelsesproces, der skaber værdi. Vi har været hele spektret rundt set ud fra en organisationsteoretisk vinkel. Det hele fortalt på en levende og let forståeligt facon, hvor alle deltagerne har været engagerede. En meget flot præstation af Frank.

 

Nu ser vi frem til næste uge, hvor vi tirsdag får besøg af professor Steen Hildebrandt. Alle netværksdeltagerne er inviteret tirsdag den 8. april kl. 14.00 på Frederikshavn Handelsskole, der har omdannet pigernes gymnastiksal til et moderne auditorium.