Netværksmøder med Christian Jantzen og Mikael Vetner

2019-01-17T11:55:31+00:0025. april 2008|Ledelse og kommunikation|

I dag har vi holdt netværksmøde i Kattegatsiloen i Frederikshavn med Højt til Loftet. Lektorerne Mikael Vetner og Christian Jantzen (institutleder) fra Institut for Kommunikation, AAU, sluttede foredragsserien i mine 6 netværk.

 

De har talt om “Forbrugssituationer – Perspektiver på Oplevelsesøkonomi” (bogen med denne titel er udgivet på Aalborg Universitetsforlag). Udover oplevelsesøkonomi har de talt om:

  • Opmærksomhedsøkonomi
  • Forventningsøkonomi og
  • Tryghedsøkonomi

Altsammen ud fra en følelsesmæssig tilgang. De har lært om os tankestile og kommunikation m.v. Det har været nogle meget spændende dage, som detagerne har været meget glade for.

 

   

 

I forbindelse med mødet i går i Brønderslev i nettet Mellem Strand og Bakker, fortsatte jeg til Aalborg for at tale med nye deltagere og snuppede lige en torsdagskoncert med Aalborg Symfoniorkester, der havde besøg af svenskeren Martin Frost. der spiller klarinet i verdensklassen, hvilket blev demonstreret i et ekstranummer, der lagde salen ned.

 

Ellers var programmet koncert for klarinet og orkester, Debussy Forspil til en founs eftermiddag for at slutte af med Stravinsky Suite af balletten Ildfuglen.

 

På vejen hjem kunne jeg følge AaBs kamp mod Randers Freja og nåede hjem til de sidste 20 minutter. Kampen endte 3-0 til AaB, så nu tales der guld!