Annual Klipper Klub Luncheon på Jensens Fiskehus i Sæby

2008-05-26T00:00:00+00:0026. maj 2008|Kaj og familien|

Der er opstået den gode tradition, at Bodil og Jim, der bor store dele af året i Dubai, men ejer hus her på vejen, inviterer på frokost som tak for, at Lars, Carsten og undertegnede ser efter huset (det er mest Lars, som er vicevært). Jeg tager mig af græsset uden for huset, Lars det indenfor, medens Carsten betaler regningerne.

 

Det foregår som en vild mandetur. Jim inviterer på et morsomt kort, der har noget med græsslåning at gøre. I år var overskriften . Jeg havde fået til opgave at bestille bord, så vi skulle møde mandag kl. 12.00, idet jeg regnede med, at fiskebordet var frisk. Men i lighed med sidste år var det næsten ribbet, da vi kom.

 

   

 

Sidste år var det 85 halvgamle koner, der var på udflugt. I år var det et nydeligt selskab af begge køn. Netop ankommet kom der nye forsyninger på fiskebordet. Det hele smagte pragtfuldt. Vejret var fint, så Carsten inviterede på vin hjemme i haven med den flotte udsigt over byen. Bodil og Lilly blev tilkaldt. Vi måtte desværre gå i utide, idet Lilly skulle på Ladywalk sammen med 3.500 andre. Også en fin tradition arrangeret af Frederikshavn Firmaklubber og Hjerteforeningen.