Forelæsning på MARTEC, Frederikshavn

2019-01-17T11:55:31+00:0015. maj 2008|Ledelse og kommunikation|

I marts måned blev jeg ringet op af lektor Esben Juul Munch, MARTEC, Frederikshavn. Han underviser i ledelse og økonomi på maskinmesteruddannelsen og ville gerne have mig til at holde en forelæsning for de unge mennesker. Jeg afslog og fortalte ham, at det var flere år siden, jeg sidst havde optrådt med foredrag, da jeg simpelthen blev mæt af altid at skulle ud at optræde. Han fortalte imidlertid, at jeg havde været censor for ham på Cand.Merc. AAU for ca. 20 år siden, så det endte med, at jeg sagde ja.

 

   

 

Det blev så i dag kl. 10 – 12. Man ønskede at høre om personlig ledelse, erfaringer, hvad virker, hvad virker ikke, og kan teori bruges? Der var således emner nok at tage fat på. Det var dejligt at opleve, hvor engageret og interesseret de unge mennesker var i at høre en gammel travhest, der atter var kommet i manegen. Belønningen var 2 fl. rødvin, som jeg har lovet at dele med min gode genbo Lars, der overværede forestillingen. Nu venter vi kun på, at AaB skal bliver dansk mester.