Udflugt til Fur med DSV 8

2019-01-17T11:55:31+00:0016. maj 2008|Ledelse og kommunikation|

Vi glæder os altid til den årlige udflugt med DSV klubben i Aalborg, som jeg har været medlem af siden 1984. I år gik turen til Fur med afgang fra Aalborg kl. 12.15.

 

Ved Fur Museum mødte vi vores guide John Brich Bertelsen, der var navigatør på en ø rundtur. Han fortalte om livet på øen, om fiskeriet, landbruget, opgravning af moler, bageren med de mange børn osv. En fantastisk fortæller og vejviser. Præstationen blev ikke mindre af, at han er blind.

 

   

 

Vi endte rundturen på øens store succes Fur Bryghus, der sidste år havde 30.000 besøgende. Lilly og jeg var der forøvrigt en søndag og stod i kø i mere end en time, så der var mange gæster. Vi blev vist rundt og smagte også på produkterne, så vi var veloplagte og sultne, da vi nåede til Nørlund Slot, hvor der var dækket op i slottets riddersal.

 

Vi fik et dejligt måltid bestående af kaviar med rygeost, helleflynder, marineret kylling, kalvefilet og chokoladedessert. Hertil drak vi St. Veran, Côte de Beaune Pinot Noir 2005, Pomerol 2000 og en sød Chenin Blanc fra Loire dalen. Sluttede med kaffe og diverse gode sager, men cognac forbruget var ret beskedent, idet flere af deltagerne var ret mærkede af, at AaB aftenen før var blevet danske mestre. Vi var hjemme i Frederikshavn ca. kl. 01.00 efter en dejlig dag.