Cordon Bleu forårsarrangement på Nilles Kro

2019-01-16T14:26:09+00:008. juni 2008|Kaj og vin|

Nilles Kro havde sat alle sejl til for at skabe en oplevelse for Cordons Bleus Diner Amical.

Middagen bestod af:

 

Amuse

Lun agurkesuppe med syrnet fløde, agurkeskum og frit

 

Syltede danske hvide asparges, serveret med marinerede Rømø rejer og dildvinaigrette

2006 Casa Lapostolle – Sauvignon Blanc

 

Grillet kammusling serveret på blomkålscreme med ristede hasselnødder og muslingeskum, timian marinerede blomkål i hyldeblomsteddike

2006 Albert Sounit, Côte Chalonnaise

 

Foie gras terrin med pumpernikkel og skinke fra Slagter Munch, serveret med sauternegele og Sauternes sirup

1999 Kuentz-Bas. Gewürtztraminer

 

   

 

Skyller: Ruccola slush ice

 

Filet af sommerbuk serveret med soya svampe. Won-Ton kurv med selleri-valnøddecreme, små gulerødder, nye Samsø kartofler, syrlige rips og vildtglace.

2005 Unigato Rubin

 

Avant dessert

Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere

 

Danske jordbær på bedste sommervis

Jordbær-sorbet, jordbærtærte, jordbær med fløde, milkshake og hjemmelavet isvaffel med vanilieis og jordbærguf

2006 Ch. de la Roulerie

 

Karl Otto Schmidt kunne igen takke for en flot middag i hyggeligt selskab.