En rigtig nydelsesweekend i Strandby, Skiveren og Frederikshavn

2019-01-16T14:26:08+00:0015. juni 2008|Kaj og vin|

Efter 5 dage på AAU som censor var vi inviteret på Snerlen i Strandby til middag i den nye restaurant nede på havnen, hvor der fredag aften var fiskebuffet. Men vores vært havde bestilt særskilt menu, der bestod af champagne, hummer, Cabernet Sauvignon fra New Zealand, multe, kalvefilet med en rød Pinot Noir fra New Zealand, ost med en Morey St. Denis fra Pierre Amiot & Fils. En flot aften hvor Tommy præsterede fint arbejde.

 

   

 

I lørdags var vi inviteret til Marianne og Anders’ sommerhus i Skiveren. De havde besøg af 4 norske venner. Nordmændene delte køkkenet imellem sig, og Marianne havde købt hvid, rosé og rød Sancerre fra Crochet i Loire dalen. Vi fik hvid asparges med jomfrummer, grillet torsk med bacon, gulerødder og kartoffelmos, gedeost og en fantastisk jordbærdessert.

 

   

 

I dag har hele holdet så været her på Orionvej til frokost bestående af en torskeret, tarteletter med kylling og ost, hvortil der blev serveret Sancerre fra Guy Saget, Gevrey Chambertin 99 og Champeaux 05 fra Duroché samt 99 Bricco Spessa fra Grasso i Barbaresco.